Phone | Process4People

Power Apps

Power Apps zijn eenvoudige en gebruiksvriendelijke tools gemaakt op het Power Platform. Dit platform is een low-code oplossing om medewerkers binnen een organisatie efficiënter en productiever te laten werken. Het biedt inzicht en controle over de data en processen binnen de organisatie.

Jarenlang is er gewerkt met Excel, Access, to-do lijsten en gedeelde netwerkmappen. Elke collega houdt zijn eigen to-do’s en follow-ups op een andere wijze bij. Er wordt veel rondom het ERP- en CRM-systeem gewerkt door relevante informatie middels email, notities en berichten met elkaar te delen rondom opportunities, klanten en projecten. Met het Power Platform zijn eigen administraties verleden tijd en zijn apps binnen handbereik om organisaties efficiënter te laten werken.

Uw uitdaging

U wilt uw werknemers voorzien van eenvoudige en gebruiksvriendelijke tools. Een gerichte oplossing voor een specifiek probleem. U bent niet op zoek naar een compleet nieuw platform of uitbreiding op uw IT-infrastructuur, dat vergt veel werk. U wilt een app bouwen die dat ene probleem oplost en wilt er zeker van zijn dat de gekozen oplossing eenvoudig is om mee te beginnen. De oplossing moet future proof zijn om geen beperkingen te hebben met toekomstige wensen en eisen van de business. Power Apps is onderdeel van de vertrouwde Office 365 omgeving die u al gebruikt!

Onze oplossing

Of u nu op zoek bent naar een app voor een specifieke uitdaging, een unieke oplossing voor uw bedrijf of naar een kant-en-klare app, wij hebben de oplossing! Onze Apps draaien op alle platformen (Android en iOS), elke tablet en elke PC. Zowel online als offline mogelijkheden en out-of-the box integratie met meer dan 220 oplossingen (zoals Dynamics NAV, Dynamics 365 Business Central, Dynamics AX, Dynamics 365 Finance and Operations, SAP B1, Exact Online, SharePoint, SQL Server, Office 365, Salesforce, Zendesk en MailChimp). Maar omdat Power Apps een ‘no-cliff’ oplossing is, kunnen we met vrijwel elk systeem integreren.

Voorbeelden uit de praktijk

De voordelen van Power Apps

Standaard integratie met meer dan 450 systemen!

Onderdeel van Office 365

Future proof

Start klein en bouw uit naar wens!

SmartCRM | Process4People

Wij bouwen Power Apps vanaf het moment dat het platform is gelanceerd. Hieronder leest u enkele voorbeelden van het werk dat we tot nu toe hebben gedaan. Daag ons uit met uw business case!

Slim samenwerken op kantoor

Het begint allemaal met de basis, een set van 4 Power Apps die onkostenbeheer, kilometerregistratie, beheer van vergaderingen en beheer van interne communicatie (Yammer, Intranet etc.) omvatten.

Goedkeuring van facturen

Een veel voorkomend scenario in een organisatie is het goedkeuren van (inkoop)facturen. Deze mensen zijn altijd on-the-go. Een app om facturen goed te keuren past hier perfect bij!

Buitendienst apps

Uw monteurs zijn vaak onderweg en bezoeken diverse locaties. Ze moeten registraties doen voor gebruikte materialen, bestede tijd en goedkeuring van de klant. Een foto toevoegen zou mooi zijn, evenals documentatie. Onze Field Service App is de oplossing.

Inspectie

U heeft projecten of locaties die geïnspecteerd moeten worden met een vooraf ingevulde vragenlijst. Op basis van de resultaten moet actie worden ondernomen. Onze Inspectie App zal u helpen dit proces te beheren.

Bezoek deze pagina voor een overzicht van de apps die we gemaakt hebben!