Flexible ERP | Process4People

Flexible ERP

Enterprise Resource Planning (ERP)-software kan uw activiteiten aanzienlijk verbeteren en echte waarde toevoegen aan uw bedrijf. Helaas hebben we ook gezien dat ERP uw bedrijf kan beperken wanneer je de behoefte hebt om te groeien of snel te kunnen schakelen.

Een modern ERP-systeem moet een organisatie in staat stellen om exponentieel te groeien en te veranderen. Om dit te ondersteunen, moet uw ERP-systeem flexibel, schaalbaar en aanpasbaar zijn als uw bedrijf groeit.

Uw uitdaging

In het verleden werd elk proces in een ERP-systeem gestopt. Dit resulteerde vaak in veel wijzigingen en duur maatwerk. Daarnaast werd het systeem geschreven in de bestaande code, wat resulteerde in problemen wanneer het systeem werd geüpdatet. Namelijk, dat maatwerk paste niet meer op het fundament dat was gebouwd. Bovendien is maatwerk in ERP duur en maakt het upgrades vaak onbetaalbaar. Ten slotte is een ERP-systeem voor veel ‘light users’, zoals medewerkers die altijd onderweg zijn, niet eenvoudig te gebruiken. Het is vaak moeilijk om verbinding te maken met het systeem of het werkt niet op een mobiele telefoon.

Flexibele ERP is gebruiksvriendelijke software die zowel online als offline werkt. Het is ideaal voor:

  • Niet-frequente gebruikers
  • Reizende gebruikers
  • Werknemers die werken op plaatsen waar weinig netwerkdekking is (bijvoorbeeld inspecties in kelders of op het platteland)
  • Management

Onze oplossing

Flexibele ERP is een oplossing voor werknemers die altijd onderweg zijn en niet zo vaak een laptop gebruiken. Met deze oplossing kunnen bedrijfsprocessen buiten het ERP-systeem om plaatsvinden, maar wordt er wel gebruik gemaakt van de ERP-gegevens. Op die manier is er geen probleem meer wanneer er een upgrade komt. Bovendien is flexibele ERP veel gebruiksvriendelijker.

Process4People heeft veel processen klaar in de vorm van een App, en soms doen we nog wat extra aanpassingen. Kijk op deze pagina voor een volledig overzicht van alle Apps die we hebben gemaakt.

Hoe doen we dat? Door gebruik te maken van de kracht van het Microsoft Power Platform: Power Apps en Power Automate. We maken verbinding met de ERP systemen van Microsoft, Exact, SAP en nog veel meer. Met de nieuwe Common Data Service is verbinden eenvoudiger dan ooit.